بهترین سن فوتبالیست شدن چه سنی است؟ لحظه‌ای را تصور کنید که عده زیادی از افراد در کنار هم جمع شده‌اند و با هیجان زیاد، یک رقابت ورزشی را تماشا می‌کنند. گاهی عصبانی می‌شوند و بعضی اوقات هم صدای فریادهای از سر شادی‌شان بلند می‌شود. حالا می‌توانم تصویرسازی شما را حدس بزنم. در ذهن شما افراد برای تماشای بازی فوتبال جمع شده بودند. دقیقاً همین است. فوتبال، محبوب‌ترین ورزش دنیاست که در سرتاسر جهان طرفداران بسیار زیادی دارد. هم‌چنین عده قابل توجهی از افراد، همواره رویای فوتبالیست شدن را در سر می‌پرورانند. اغلب پسر بچه‌ها با رویای فوتبالیست شدن چشم‌هایشان را می‌بندند و توپ، صمیمی‌تری دوست دوران کودکی‌شان است. در این مطلب سبک زندگی با ما همراه باشید.

بهترین سن فوتبالیست شدن چه زمانی است؟

در ارتباط با بهترین سن فوتبالیست شدن، هم‌چون بسیاری از موارد دیگر، اختلاف نظرهای فراوانی برای آن وجود دارد. برخی از افراد معتقدند برای آن که نتیجه بهتری حاصل شود، لازم است تا از سنین پایین کودک را وارد دنیای فوتبال کرده و او را به زمین بازی بفرستیم. در حالی که طبق تحقیقات انجام شده به نظر می‌رسد چنین چیزی درست نیست.

طبق گفته صاحب‌نظران این رشته و متخصصان در رشته‌های پزشکی ناظر بر تکامل کودکان، بهترین ورزش‌ها برای کودکان زیر 12 سال، ژیمناستیک و دوچرخه‌سواری است که به رشد و پرورش ذهن، توأم با تأمین سلامت جسمانی کمک می‌کند. نکته اصلی در تأکید بر عدم شروع فوتبال در کودکی، عدم تکامل مغز است.

تحقیقات نشان داده‌اند که صدمات وارده بر مغز کودکان  آسیب‌های مغزی در نونهالان و نوجوانان، بسیار بیشتر از بزرگسالان است. از آن‌جایی که فوتبال ورزشی پر مخاطره بوده و امکان برخورد فیزیکی در آن زیاد است، توصیه می‌شود فوتبال برای کودکان زیر 8 سال، صرفاً در حد شناخت توپ و ایجاد روحیه کار تیمی باشد. بین 8 تا 12 سالگی آموزش شوت زدن و اعمال تکنیکی و تاکتیکی باید بدون هیچ‌گونه سخت‌گیری انجام شود.

از دوازده سالگی به بعد می‌توان تمرینات جدی‌تری را آغاز کرد. بنابراین بهترین سن فوتبالیست شدن می‌تواند 12 سالگی باشد. اگر قصد دارید کودکتان را وارد دنیای فوتبال کنید، باید توجه داشته باشید که از او را از نظر جسمی و روانی ایمن نگه دارید. در ادامه سن فوتبالیست شدن و سن فوتبالیست ها را بررسی خواهیم کرد. مطالعه این مقاله می‌تواند به شما در آشنایی با بهترین سن برای فوتبالیست شدن و سن قانونی فوتبالیست شدن مفید واقع شود.

سن رده‌ های سنی فوتبال

ورزش فوتبال نیز مانند سایر ورزش‌ها رده‌های سنی مشخصی را برای شرکت در مسابقات و عضویت در تیم‌ها ارائه می‌کند. هر فوتبالیست با توجه به رده سنی خود، در یکی از گروه‌ها جا گرفته و با هم سن‌و سال‌های خود، به رقابت می‌پردازد. گاهاً تغییراتی در این رده‌بندی‌ها اعمال می‌شود؛ اما حدود تقریبی آن‌ها یکسان‌اند. در ادامه این مطلب سن فوتبال پایه، سن فوتبال نونهالان، سن فوتبال نوجوانان و دیگر موارد را بررسی می‌کنیم.

سن فوتبالیست شدن در رده نونهالان

پایین‌ترین رده سنی در بازی‌های فوتبال، نونهالان است. در این دسته، ورزشکاران کوچک‌تر از چهارده سال گروه‌بندی شده و به رقابت می‌پردازند. سن فوتبال نونهالان خود به دسته‌های مختلف تقسیم می‌شود. در کل رده سنی نونهالان به سه دسته تقسیم می‌شود:

  • نونهالان زیر 12 سال
  • نونهالان زیر 13 سال
  • نونهالان زیر 14 سال

سن فوتبالیست شدن در رده  نوجوانان

رده سنی نوجوانان، بعد از رده نونهالان قرار می‌گیرد و ورزش‌کاران بعد از چهارده سالگی و ورود به دوره نوجوانی، در تیم‌های رده نوجوانان شروع به فعالیت می‌کنند. مسابقات رده نوجوانان هم به صورت مسابقات بین باشگاهی در کشور و هم به صورت مسابقات جهانی برگزار می‌شوند. ورزشکاران می‌توانند در تیم‌های پایه و در رده نوجوانان بازی کنند.

رده سنی نوجوانان نیز مانند نونهالان به سه دسته تقسیم می‌شود:

  • نوجوانان زیر 15 سال
  • نوجوانان زیر 16 سال
  • نوجوانان زیر 17 سال

بنابراین سن فوتبالیست شدن در رده نوجوانان حداکثر تا 17 سالگی است.

سن فوتبالیست شدن در رده جوانان

فوتبالیست‌ها بعد از رده سنی نوجوانان، به تیم‌های رده سنی جوانان راه پیدا می‌کنند. ورود به تیم‌های رده جوانان، برای افراد زیر 19 سال مجاز است و با گذر از مرز 19 سالگی، اجازه بازی در این تیم‌ها را نخواهند داشت. بنابراین سن فوتبالیست شدن در رده جوانان

بیشتر بخوانی: گوگل Safe Search چیست؟ چگونه «جستجوی ایمن» را فعال کنیم؟

سن فوتبالیست شدن در رده امید

رده امید، به افراد زیر 21 سال اجازه بازی می‌دهد. بازی‌های رده امید نیز به صورت جهانی برگزار می‌شوند و عملکرد بازیکنان در این بازی‌ها، برای ورود آن‌ها به تیم‌های مطرح بزرگسالان، بسیار مؤثر خواهد بود.

سن فوتبالیست شدن در رده بزرگسالان

بازیکنان بعد از بازی در تیم‌های امید، می‌توانند وارد تیم‌های بزرگسالان شوند که در واقع گسترده‌ترین رده سنی برای بازی‌های فوتبال است. بازیکنان با ورود به این تیم‌ها می‌توانند تا زمانی که توان بازی را دارند، بازی کنند. اغلب بازیکنان این تیم‌ها بیشتر از 19 سال سن دارند؛ اما گاهاً بازیکنان 17 یا 18 ساله نیز در میان آن‌ها دیده می‌شوند. بازی‌های فوتبال بزرگسالان، در داخل کشور به صورت بازی‌های لیگ بین باشگاه‌های مختلف برگزار می‌شوند. هم‌چنین بازی‌های برون مرزی به صورت داخل قاره‌ای و یا جهانی، با حضور تیم‌های ملی کشورهای مختلف برگزار می‌شوند. این ورزش به سبب داشتن طرفداران زیاد، همواره به صورت گسترده و با هزینه‌های زیاد در همه‌جای دنیا در حال گسترش است.

سن فوتبالیست ها : بازیکنان معروف فوتبال از چه سنی شروع کرده اند؟

بسیاری از بازیکنان فوتبال علاقه بیش‌از حد به فوتبال را از کودکی در خود احساس می‌کردند و همین امر آن‌ها را در سنین پایین به سمت این ورزش مهیج کشانده است. با این حال در میان آن‌ها فوتبالیست‌هایی را نیز می‌بینیم که در سنین بالاتر بازی کردن را شروع کرده و اتفاقاً به موفقیت‌های بزرگی نیز دست پیدا کرده‌اند.

چیزی که واضح است، این است که بزرگ‌ترین باشگاه‌های دنیا این روزها بر تربیت و پرورش کودکان در تیم‌های پایه متمرکزاند. دوستی و پیوند میان بازیکن و توپ، خوب است که از کودکی شکل بگیرد؛ چرا که در این صورت، این پیوند گسستنی نخواهد بود. با این حال قصد داریم در کنار هم چند بازیکن معروف را مورد بررسی قرار دهیم و با توجه به آن، سن مناسب برای فوتبالیست شدن را مشخص کنیم. در ادامه سن فوتبالیست‌های معروف را بیان خواهیم کرد.

جمع‌بندی

فوتبال به عنوان محبوب‌ترین ورزش در دنیا، از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. علاقه به فوتبال چه به دلیل ماهیت آن و چه برای درآمد بالای بازیکنان مطرح، در میان بسیاری از کودکان وجود دارد. اگر می‌خواهید ورزشی مثل فوتبال را پیش روی فرزندتان بگذارید، پیش از هرچیز اطلاعات خود را راجع‌ به مسائل مختلف پیرامون این ورزش تکمیل کنید.